跳到主要内容
停靠面板
Default Font
Default Font
Easy Reading
Classic Font
Comic Font
Modern Font
Monospace Font
Open Dyslexic
简体中文 (zh_cn)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Русский (ru)
简体中文 (zh_cn)
登录
Dipartimento di Scienza e Tecnologia del Farmaco
Unito
Portale di Ateneo
E-learning di Ateneo
Helpdesk
Unito
折叠
展开
Portale di Ateneo
E-learning di Ateneo
Helpdesk
打开课程索引
打开块抽屉
首页
课程
CDL TECNICHE ERBORISTICHE
III anno
far0255 - chim ali diet
Unit 3- food micronutrients
章节大纲
选择活动Unit 3 micronutrients
Unit 3 micronutrients
文件
选择活动biodisponibilità elementi minerali nei vari prodotti
biodisponibilità elementi minerali nei vari prodotti
网页地址
选择活动Approfondimenti Unità 3
Approfondimenti Unità 3
选择活动Elenchi di vitamine-minerali ammessi in alimenti arricchiti ed integratori
Elenchi di vitamine-minerali ammessi in alimenti arricchiti ed integratori
文件
选择活动The importance of minerals in human nutrition: Bioavailability, food fortification, processing effects and nanoencapsulation
The importance of minerals in human nutrition: Bioavailability, food fortification, processing effects and nanoencapsulation
文件
选择活动Facts about vitamins, minerals and other food components with health effects
Facts about vitamins, minerals and other food components with health effects
文件
选择活动Quiz unit 3
Quiz unit 3
测验